Het kunstproject ‘Gemaaid’ van beeldend kunstenaar Merijn Vrij is nu te zien op twee buitenlocaties en een huis-expositieruimte. Dit project maakt deel uit van de kunstroute ‘Grensloos Kunst Verkennen’ (GKV 2024) op de grens van Overijssel en Drenthe, in IJhorst en De Wijk. Merijn Vrij creëert zijn kunstwerken speciaal op en samen met de locatie. Op maandag 13 mei heeft de Drentse Zeisbrigade ‘Zendemaaiers’ onder leiding van Vrij de symbolische figuren O en X gemaaid in het ecologische grasland van natuurgebied de Reest.

Het maaiwerk is integraal door vastgelegd met onze Mavic 3 drone. De drone biedt een uniek perspectief, waardoor de symbolische figuren O en X en het contrast in het ecologische grasland van natuurgebied de Reest prachtig zichtbaar zijn. Deze techniek zorgt voor stabiele, hoge resolutie beelden, waardoor de details van het kunstproject ‘Gemaaid’ optimaal worden vastgelegd.

Kunstenaar Merijn Vrij heb ik leren kennen via meerder projecten vanuit het Centrum van de beeldende kunst te Emmen. Bekijk meer van zijn werk op https://merijnvrij.nl