De Boer & Egberts

Website in zwart/wit

De Boer & Egberts Advocaten (DBE) is een gedreven team dat zijn juridische expertise graag inzet voor kleine en grote bedrijven. Wij mochten voor hen een nieuwe website ontwikkelen, inclusief nieuwe fotografie.

Over de website

Toen we voor het eerst de plannen voor een nieuwe website doornamen, spraken Jan Albert Abma en Stefan Veenstra van DBE veel over de cultuur binnen De Boer & Egberts. No nonsense, een beetje anders en buitengewoon gepassioneerd.

De cultuur binnen een bedrijf is net als de missie, een fundamenteel element voor ons ontwerpproces. Het was daarom geweldig om te merken dat De Boer & Egberts het qua uitstraling net even anders wilde doen dan de doorsnee advocatenwebsite.

Waar veel advocatenwebsites vol staan met lange stukken tekst, wilden wij tekst tot het absolute minimum beperken. De website moest over de mensen achter DBE gaan en niet over stoffige juridische zaken. De teksten werden door DBE zelf aangeleverd zodat wij ons volledig konden richten op de stijl van de website.

Visueel werd al snel besloten om de website volledig zwart/wit te gaan maken.  Het zouden daarom vooral de foto’s zijn die de look&feel van de website zouden bepalen. Stoer met een knipoog. Het hele team DBE nam ons mee naar de oude gevangenis in Leeuwarden. Voor ons de perfecte locatie voor deze fotografie.

https://www.deboeregberts.nl is een website waar wij met veel plezier aan hebben gewerkt. De gastvrijheid van alle mensen achter dit kantoor was voor ons ook een bevestiging dat DBE een hecht team is met een hart voor de klant, maar ook voor elkaar.

  • Category : Photography / Web Design
  • Date : 2021-06-09
Bekijk de website